Bingo bonus – hur fungerar det?

På nätet finns det väldigt många bingosidor och de vill alla att du kommer och spelar hos just dem, så att de kan bevisa att just den bingosidan är den bästa som finns. Det som bingosidor på nätet då brukar göra är att de lockar med något som kallar insättningsbonus, eller bingo bonus som man också kan kalla det.

Att ta del av en bingo bonus går ut på det sätt att du registrerar dig till en bingosida som du inte tidigare varit registrerad hos. När du väl ska sätta in pengar så brukar det då erbjudas en bingo bonus, eller insättningsbonus på bingo. De flesta bingo bonusar som du hittar är runt 100% vilket alltså innebär att din första insättning dubblas. Om du sätter in 400 kronor så får du 400 kronor extra (som bingo bonus) vilket gör att du har 800 kronor för att spela bingo på nätet. Det finns ofta en övre gräns på hur mycket du kan få i bingo bonus och denna gräns brukar ligga på ett par tusen kronor, en siffra som varierar mycket mellan olika bingosidor.

När du sätter in pengarna och får en bingo bonus så ökar pengarna (din bingo budget) med den mån som bingo bonusen är. Det finns oftast ett krav för hur många gånger som du måste omsätta din bingo bonus innan du får ta ut den. Detta krav brukar vara att du måste omsätta bonusen elva gånger. Om du satt in 300 kronor och får 300 i bingo bonus så måste du omsätta bonusen exempelvis elva gånger vilket alltså blir 300 gånger elva vilket är 3300 kronor. Detta är för att förhindra att man systematiskt sätter in pengar, dubblar och sedan tar ut pengarna vilket är förståeligt att bingosidorna vill skydda sig från. Om du letar runt lite bland de olika sidor som har bingo på nätet så kommer du säkerligen snart hitta en bingo bonus som passar just dig. Det finns också bingo bonusar att ta del av när man är registrerad på en bingosida. Vissa sidor med bingo på nätet har faktiskt varje månad en bingo bonus man kan ta del av, denna är dock mindre och brukar ligga på mellan 20 och 40 procent av insättningen. Detta varierar ju dock mellan olika bingosidor och det är samma villkor för omsättning även på en sådan bingo bonus.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/72/106472/xn--bingopntet-w5ak.nu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *