Bingo Bonus

En bingo bonus är något utav ett konkurrensmedel som bingosajter använder för att locka kunder, och som spelare är det bara att tacka och ta emot! Nedan ska vi försöka presentera de vanligaste bingo bonusarna och olika villkor som medföljer en bingo bonus.

Som spelare är den givna fördelen med en bingo bonus att du får mer pengar att spela för. Med en gratis bingo bonus så får du även själv testa spela på bingoklienten innan du bestämmer dig för om du vill sätta in egna pengar. Många brukar säga att när det låter för bra för att vara sant, så kan det helt enkelt inte vara sant. Bingobonusen är undantaget som bekräftar regeln. Det finns dock vissa villkor för att systemet inte ska missbrukas då spelbolagen inte gärna ger bort pengar hur som helst. Ett sådant krav kan vara omsättning. Du får då inte ta ut bonuspengarna förrän du har omsatt beloppet ett visst antal gånger. Hur stort omsättningskravet är varierar från sajt till sajt.

Gratis Bingo Bonus
En gratis bingo bonus kallas ofta även för registreringsbonus och är helt enkelt gratis pengar som du får vid registreringen så att du kan testa bingoklienten innan du gör en insättning med egna pengar. Denna bonus har ofta ganska tuffa omsättningskrav eftersom det är en ganska riskabel kampanj för spelbolaget.

Insättningsbonus
En insättningsbonus aktiveras vid din första insättning. Det är vanligt att spelbolaget matchar din insättning med en procentsats som vanligtvis är 100-200% upp till ett visst belopp. Om din insättning matchas med 200% upp till 500 kr och du sätter in 250kr så har du helt enkelt 750kr att spela för.

Reload bonus
En reload bonus är en bonus som ibland erbjuds för att återaktivera gamla kunder, eller ifall spelbolaget har en tillfällig kampanj. En reload bonus har ofta lägre matchningsprocent jämfört med en vanlig insättningsbonus.

Vad ska man då tänka på när det gäller bingo bonusar?
En bonus är verkligen att rekommendera till nybörjare, men en bonus är inte alltid det viktigaste. Många föredrar att spela på en viss sajt för att de helt enkelt erbjuder en mycket trevligare bingoupplevelse. Ska du dock spela in flera bingo bonusar så gör en jämförelse: kolla vilka spelbolag som erbjuder högst bonusar och vilka omsättningskrav respektive bonus har. Vi hjälper gärna till med eventuella frågor.