Maria Bingo

Maria Bingo är en av de allra populäraste bingosajterna på den svenska marknaden. Maria Bingo har funnits länge och har byggt upp ett mycket fint rykte tack vare snabb kundtjänst, snabba utbetalningar och trevliga bingovärdar.

Maria Bingo Bonus – 100% upp till 250kr
Till nya kunder erbjuder Maria Bingo en bonus på 100% upp till 250kr. Sätter du in 250kr får du med andra ord 250kr i bonus utöver din insättning och har 500kr att spela för. Bingobonusen kan ej tas ut, men vinster som du har vunnit genom bingobonusen kan naturligtvis tas ut.

Inne i bingoklienten kommer du se 3 olika saldon:
• Cash Saldo – riktiga pengar
• Bingo Bonus Saldo – bonus som endast kan användas till bingo
• Games Bonus – Bonus som endast kan användas till sidospel i bingoklienten

Pengar från cash saldot måste användas innan du kan spela för en bingobonus.

Maria Bingo Community
Maria Bingo har även ett community där du som medlem kan blogga, lägga upp recept, fotoalbum och lära känna dina medspelare. Den vänskapliga andan tar bingospelandet till en helt ny nivå. Maria Bingo erbjuder även en bingoskola för nybörjare som visar dig steg för steg hur du går tillväga för att spela bingo på nätet.

Utmärkt kundtjänst
Mariabingo är licensierad inom EU och erbjuder säkra betalningslösningar. Som grädde på moset erbjuder de en utmärkt kundtjänst där du kan nå dem på telefon måndagar till söndagar 10-22 CET. Du kan givetvis använda kundtjänsten genom e-post dygnet runt.