Unibet Bingo Bonus

Du känner säkerligen igen Unibet från någon av deras många reklamkampanjer i Sverige och många är de bingo spelare som håller till hos Unibet. Unibet är ett väldigt säkert val för dig som vill spela bingo hos en trygg aktör som varit i branschen länge. Uniber är dessutom ett mycket bra val för dig som vill hålla ditt spelande hos ett spelbolag då de även erbjuder poker, casino och vadslagning.

Unibet Bingo Bonus

Som ny kund får du €25 i bingo bonus om du spelar för €25. För att ta del av bonusen behöver du registrera ett spelkonto hos Unibet och göra en insättning som du för över till ditt Bingo-konto. Bingo Bonusen adderas till ditt bingo bonus-saldo automatiskt när du har kvalificerats för kampanjen. Bingo bonusen är sedan aktiv i 30 dagar och den slutar gälla om du inte använder den. Du kan ej ta ut själva bonuspengarna, men givetvis kan eventuella vinster tas ut.

Unibet bingo spelutbud
Unibet erbjuder både 75- och 90-bollars bingo. Du hittar även varierande jackpottar samt sidospel som slots, videopoker och keno. Unibet använder mjukvara skapad av Parlay Entertainment som är mycket populärt bland bingospelare.

Unibet Kundtjänst:
Unibet erbjuder kundtjänst på flertalet språk som finns tillgänglig över telefon, e-post samt livechatt. Du kan räkna med relativt snabba svar på eventuella frågor.